Disseny de jardins

Serveis integrals de jardineria

Disseny de jardins

A Carrojardins dissenyem jardins adaptant-nos a les necessitats dels clients tant en pressupost com en l’estil, però no ens oblidem que el terreny i la orientació, entre d’altres,  són factors molt importants que poden ésser determinants per utilitzar un tipus de plantes o d’altres per a la seva correcte implantació i facilitat de manteniment.

slide-01
 

Serveis professionals d’exteriorisme

Sovint ens trobem amb clients que cerquen un servei professional de disseny de jardins conegut com exteriorista.

En els casos en què el client ens sol·licita els serveis d’exteriorisme nosaltres el derivem a un reconegut exteriorista, en Martirià Figueras i Feixas que sempre ens ha sorprès amb la qualitat dels seus projectes, ja siguin grans com petits.

L’avantatge de contractar aquests serveis és que es realitza un projecte únic que s’adapta a la perfecció a l’entorn, el sòl, hores de llum, pressupost i gustos del client i es detalla la memòria de qualitats dels materials més adients a cada zona del jardí. Un dels punts més positius per el client és que pot veure el seu jardí abans de que aquest estigui construït gràcies als planells i renders del projecte.

Si vols informar-te millor sobre els serveis d’exteriorisme de l’empresa Aspecte et convidem a que visitis el seu web i el contactis perquè ells et puguin atendre personalment.

aspecte

Aspecte Paisatge

Enginyeria i consultoria de paisatgisme