Altres serveis

Serveis integrals de jardineria

Altres serveis

A Carrojardins oferim molts més serveis a banda dels directament relacionats amb el seu jardí, és per això que hem creat aquest apartat on mostrar aquells serveis relacionats amb temes de jardineria.
neteja de parceles

Neteja de parcel·les

Com sol ésser habitual amb l’arribada del bon temps els propietaris de les parcel·les es veuen amb l’obligació de mantenir aquestes en bon estat per minimitzar riscos d’incendis. A Carrojardins podem treballar-ho amb dos sistemes, per una banda amb maquinària de mà i per l’altre banda amb maquinaria pesada com les nostres retroexcavadores.

En el cas de que la parcel·la sigui de petites dimensions, amb un accés reduït o amb dificultats vàries realitzem el desbrossament de la parcel·la amb maquinària de mà, aquesta és més manejable per emprar en segons quines circumstàncies, però té l’inconvenient d’emprar més temps en les tasques de  neteja.

Si es tracte de parcel·les de grans dimensions, amb bons accessos i sense dificultats per realitzar el desbrossament amb maquinària pesada es realitzarà la neteja amb alguna de les retroexcavadores que disposem. Amb això s’aconsegueix que en menys temps poguem netejar grans extensions.

 
podes-alcada

Tales i podes d’alçada

La tala o poda en alçada és una d’aquelles tasques que requereix d’una experiència i sobretot mesures de seguretat per la dificultat i riscos que comporta aquesta mena de treballs. Els motius per a realitzar una tala poden ésser diversos, els més habituals venen relacionats amb temes de seguretat, bé perquè estàn molt pròxims a una construcció amb o a una linia elèctrica, bé perquè l’arbre té un elevat risc de caure, perquè obstaculitza el pas de vehicles o perquè aquest s’ha mort.

Aquestes tales es solen realitzar per seccions i les dues tècniques més habituals solen ésser amb lloguer de sistemes elevadors o bé amb l’ús de d’arnès i trepant manualment a través d’aquest per desmuntar-lo penjant les seccions per garantir el bon estat de tots els elements que envolten l’arbre.

 
manteniment-camps-cultiu

Manteniment de camps de cultiu i conreu

A Carrojardins tenim una gran experiència en els camps de cultiu ja que provenim d’una familia d’agricultors de Cardedeu, motiu per el que podem encarregar-nos del manteniment dels camps de cultiu i conreu dels nostres clients.

Realitzem totes les tasques que requereixi, entre d’altre, realitzar els manteniments, els tractaments fitosanitaris necessaris, controlar la correcte evolució del cultiu, regar-los o fins i tot la sega d’aquests.

Si tens un camp i necessites a algú que se n’ocupi truca’ns per poder veure com et podem ajudar.

 
moviment de terres

Moviment de terres i excavacions

Disposem de maquinaria pesada que ens permet realitzar tot tipus de moviments de terres com solen ésser excavacions per a forjats, instal·lació de tuberíes, construcció de piscines, nevellat de parcel·les, instal·lació de dipòsits de recollida d’aigues de pluja…